Over XYFS

XY Financial Solutions is een administratiekantoor waar dingen nét even anders gaan. Onze kernwoorden: digitalisering, proactieve dienstverlening, goed werkgeverschap en groeien.

Stakeholders staan centraal

Bij veel bedrijfskundige opleidingen is de centrale boodschap ‘zet de klant centraal’. Daar is op het eerste gezicht niets mis mee natuurlijk. Als je zorgt voor blije klanten, wordt er waarschijnlijk winst gemaakt, en dat vindt de aandeelhouder helemaal prima. Maar wij vinden dat toch wel een beetje kortzichtig. Ja, de belangen van de aandeelhouder zijn belangrijk. Maar er zijn nog wel andere partijen die een belang hebben bij ons bedrijf. Wat denk je van de medewerkers, en hun gezinnen? Of onze klanten? In het DNA van XY Financial Solutions zitten deze stakeholders en hun belangen nauw verweven. Dat leggen we graag even uit.

Digitalisering en proactieve dienstverlening

Vroeger, en daarmee bedoelen we eigenlijk niet eens zo heel lang geleden, was boekhouden erg veel handwerk. Grootboekrekeningen, journaalposten, debiteuren- en crediteurenadministratie, alles werd handmatig netjes bijgewerkt. Tegenwoordig is veel hiervan te automatiseren door de komst van slimme softwarepakketten en andere digitale oplossingen. Door hier niet tegen te vechten, maar het juist te omarmen, krijgen we veel meer tijd om het verhaal achter die cijfertjes te begrijpen. We kunnen nu luisteren, controleren en adviseren. En dat vinden we geweldig!

Het XY-Manifest

Goed werkgeverschap en groei

Bij XY Financial Solutions zorgen we goed voor onze mensen. We zorgen voor een prettige en intellectueel uitdagende omgeving met een gezonde werkdruk. We geloven dat veel van onze innovatiekracht en ons groeivermogen ligt bij onze medewerkers. Daarom investeren we tijd, energie en geld in onze mensen en geven we ze direct invloed op de koers van de onderneming. Zo krijgen we gelukkige en goed ontwikkelde financiële professionals die iedere dag weer zin hebben om unieke waarde te creëeren.

Het team van XYFS

XYFS is SRFA erkend

Het feit dat XYFS is aangesloten bij de Stichting Register Fiscaal & Financieel Advies en is opgenomen in het register voor MKB Belastingconsulenten, geeft aan dat we voldoen aan bepaalde kwaliteitsnormen en professionele standaarden in het fiscale en financiële vakgebied.  

Dit is een garantie voor klanten die op zoek zijn naar betrouwbare en goed opgeleide professionals voor hun belasting- en financiële behoeften. Het kwaliteitskeurmerk biedt extra vertrouwen in de diensten die XYFS levert. 

Neem contact met ons op

  Wil jij weten hoe het is om te werken met een ervaren administratiekantoor dat geeft om jou en jouw onderneming, maar tegelijkertijd ook aandacht heeft voor zijn medewerkers en andere stakeholders? Stuur dan vandaag nog een contactverzoek.

  • Vrijblijvend intakegesprek
  • Binnen 1 werkdag een reactie
  • Volledige ontzorging

  Over XY Financial Solutions

  XY Financial Solutions is hét administratiekantoor voor organisaties die willen groeien.

  Groeien doen we samen met onze klanten, op een doordachte en verantwoorde manier. Soms pakken we de regie, soms geven we slechts financieel en/of fiscaal advies. Wij hebben de meeste financiële uitdagingen meermaals opgelost en bieden onze uitgebreide ervaring graag aan. Laat je ontzorgen door XY Financial Solutions, dan kun jij weer focussen op dingen waar jíj goed in bent.

  Leer meer over onze diensten

  XYFS is onderdeel van XY Solutions Group

  XY Solutions Group is een collectief van bedrijven waar XY Financial Solutions er één van is. Alle XY-bedrijven hebben één ding gemeen: ze zijn gedreven om MKB-ondernemingen te helpen groeien in een wereld die steeds digitaler wordt. XY Solutions Group fungeert daarbij als hoofdkantoor en zorgt voor voor unieke waarde – niet alleen voor de XY-bedrijven. Nee, ook voor alle klanten, medewerkers (en hun gezinnen) en leveranciers.

  Meer over XY Solutions Group