Zo snel mogelijk overbodig

Wij adviseren niet richting onze eigen portemonnee. In tegendeel, we maken onszelf zo snel mogelijk overbodig.

We helpen jullie slimmer worden

Wanneer we een uitdaging tegenkomen die beter opgelost kan worden door de organisatie zelf of door een andere partij, zullen we dat altijd adviseren. Het is ons doel om het probleem op te lossen waarvoor we gevraagd zijn en de organisatie (en haar mensen) slimmer achter te laten dan dat we hen vonden. We weten dondersgoed wat onze toegevoegde waarde kan zijn. Zodra we merken dat die begint af te nemen, is het tijd om te gaan. Soms zijn we er dus maar even, maar soms blijven we jaren hangen.

Onze klanten worden vrij snel onderdeel van onze kennissenkring en in veel gevallen ontstaan hechte vriendschappen, gebaseerd op vertrouwen en competentie – en ook in die volgorde. Een advies om zaken te doen met onze dochterondernemingen krijg je niet snel van ons, tenzij we er oprecht van overtuigd zijn dat het de beste optie is voor de specifieke situatie.

Manifest voor Verantwoord Digitaal Leiderschap

Zo doen we ons werk… of we doen het niet

Om voorop te kunnen blijven lopen en van blijvende toegevoegde waarde te kunnen zijn voor onze klanten hebben wij een manifest opgesteld. Alle onderdelen van het manifest staan op onze website en zijn terug te vinden in ons werk en onze werkwijze.

Download het volledige Manifest (pdf)

Over XY Financial Solutions

XY Financial Solutions is hét administratiekantoor voor organisaties die willen groeien.

Groeien doen we samen met onze klanten, op een doordachte en verantwoorde manier. Soms pakken we de regie, soms geven we slechts financieel en/of fiscaal advies. Wij hebben de meeste financiële uitdagingen meermaals opgelost en bieden onze uitgebreide ervaring graag aan. Laat je ontzorgen door XY Financial Solutions, dan kun jij weer focussen op dingen waar jíj goed in bent.

Leer meer over onze diensten

XYFS is onderdeel van XY Solutions Group

XY Solutions Group is een collectief van bedrijven waar XY Financial Solutions er één van is. Alle XY-bedrijven hebben één ding gemeen: ze zijn gedreven om MKB-ondernemingen te helpen groeien in een wereld die steeds digitaler wordt. XY Solutions Group fungeert daarbij als hoofdkantoor en zorgt voor voor unieke waarde – niet alleen voor de XY-bedrijven. Nee, ook voor alle klanten, medewerkers (en hun gezinnen) en leveranciers.

Meer over XY Solutions Group