Diensten

Een onderneming heeft meestal gezonde groei nodig om te overleven. Naast groei, hebben jullie vast wel dromen, wensen, ambities of doelen. Wij helpen met concretiseren en realiseren.

Dienstverlening van XY Financial Solutions

Bijna iedere onderneming heeft wel doelstellingen. Misschien zijn ze niet perfect gedocumenteerd in een strategisch plan, maar ze zijn er zeker. Soms zijn ze heel erg concreet en korte termijn (betere marge, meer liquiditeit) , soms zijn ze een beetje vaag en op lange termijn (goed pensioen voor later, of goed kunnen overdragen).

De afgelopen decennia hebben we deze ervaring opgedaan en komen eigenlijk altijd wel dezelfde soort doelen tegen. Wat je doelen ook zijn, wij helpen met concretiseren en realiseren met de inzet van onze diensten. Het is voor ons belangrijk dat we het verhaal van de onderneming goed begrijpen, zodat we jullie kunnen ontzorgen. Dan kan het bedrijf pas echt gaan ontwikkelen.

Onze dienstverlening in drie groepen

Boekhouding

Dit stuk dienstverlening is vaak doorlopend. We verwerken bonnetjes, doen btw-aangifte, verzorgen salarisadministratie, enzovoorts. We voeren kortweg jouw financiële beleid uit.

Meer over boekhouding uitbesteden

Fiscaal advies

Denk hierbij aan: rechtsvormadvies, bezwaar en beroep, estate planning, schenkbelasting, belastingplanning en DGA-advies.

Meer over fiscaal advies

Financieel advies

Wij helpen met daadkrachtig financieel advies om beleid te vormen dat helpt de doelen te halen. Dit doen we met maandelijkse overlegmomenten, begroten, coaching, enzovoorts.

Meer over financieel advies