Boekhouding

De financiële administratie is voor de meeste ondernemers niet iets waar ze vaak zin in hebben. Besteed het gewoon uit aan ons, wij doen al ruim 20 jaar niet anders. En we genieten ervan, echt waar!

Werk met de juiste partner!

Tijdrovend. Saai. Ingewikkeld. Zo zien veel ondernemers hun administratie: een noodzakelijk kwaad. Waarschijnlijk hebben jullie dit allang uitbesteed bij een externe partij. Dat is slim, want zo kunnen jullie je focussen op de ontwikkeling van de organisatie. Als je het juiste administratiekantoor hebt, krijg je meer inzicht, meer tijd en meer energie voor andere belangrijkere zaken.

Helaas is het vinden van een goede partner nog best een klus. Je begint bij een bekende, die blijkt naar verloop van tijd niet (meer) te passen bij de fase van de onderneming. Dan ga je naar een groter administratiekantoor, waarna je er na een jaar of wat achterkomt dat ze nog prehistorische werkwijzen hanteren – waar jullie lekker voor mogen betalen. Kan dat nou niet beter? Natuurlijk wel!

Van bonnetje inkloppen naar concreet advies

Bij XY Financial Solutions zien wij de kracht van samenwerking met onze klanten en de onschatbare waarde van digitalisering en automatisering. Tegenwoordig is het echt heel goed mogelijk om een groot deel van de boekhouding door slimme softwarepakketten te laten doen. Daardoor verandert de rol van de administrateur van ‘inklopper’ naar adviseur. En daardoor hebben we dus veel meer tijd om naast jullie te komen zitten en te sparren over kostenbesparingen, groeikansen en andere positieve ontwikkelingen.

De softwarepakketten die wij gebruiken zijn extreem simpel in gebruik en passen bijna altijd perfect op ook jullie situatie. Samen met onze ervaren collega’s werken we aan een perfect kloppende administratie die je bijna real-time inzicht geeft in de financiële positie van de onderneming. Dat is perfect voor organisaties die willen groeien. Dus, ben jij klaar voor de laatste administratiekantoor-wissel die jullie ooit gaan maken?

Neem contact met ons op

    Gun jezelf en jouw onderneming vandaag nog meer focus en laat je ontzorgen door XY Financial Solutions. Neem contact met ons op en merk zelf hoe fijn het is om een serieuze en goede financiële sparringpartner te hebben die om jou en je onderneming geeft.

    • Vrijblijvend intakegesprek
    • Binnen 1 werkdag een reactie
    • Volledige ontzorging